ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καμπάνια κατά της παιδικής εργασίας

καμπάνια-κατά-της-παιδικής-εργασίας-112852

Συντονισμένες ενέργειες υλοποιεί η «Αρσις» για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας

Ενημερωτική καμπάνια για την παιδική εργασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα σε κεντρικό σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Ερμού, με πρωτοβουλία της «Αρσις».

Στελέχη της τοπικής δομής θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας, το οποίο θα πλαισιωθεί από ποικίλες δράσεις.

Στόχος των στελεχών της «Αρσις» είναι να αντιμετωπιστεί το θέμα διεξοδικά, και να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις, προς όφελος των παιδιών που εντοπίζονται στο δρόμο.

Οι παρεμβάσεις θα επεκταθούν τόσο στο οικογενειακό όσο και στο σχολικό περιβάλλον των παιδιών, καθώς επίσης και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που τα αφορούν.

Μέσω των παραπάνω πρωτοβουλιών, το έμψυχο δυναμικό της Αρσις τείνει χέρι βοήθειας στα παιδιά, προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά τη φοίτησή τους στο σχολείο, να ενταχθούν, δηλαδή, στις σχολικές μονάδες, να στηριχθούν οι οικογένειές τους, να καταστεί ταυτόχρονα δυνατή η εκπροσώπησή τους σε φορείς και να διευκολυνθεί η υγειονομική περίθαλψη των παιδιών.

Η καμπάνια θα επεκταθεί και στα σχολεία

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου