ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Bazaar του Οδηγισμού στις 13 Δεκεμβρίου

bazaar-του-οδηγισμού-στις-13-δεκεμβρίου-198551

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το φημισμένο και καθιερωμένο εορταστικό Bazaar του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» Βόλου.

Και αυτή τη χρονιά τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας του Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ετοιμάζουν τα περιζήτητα χειροποίητα εορταστικά στολίδια, τις πασίγνωστες πλέον διακοσμητικές «κοτσίδες», στεφάνια μικρά και μεγάλα, δενδράκια καθώς και λευκά είδη κεντημένα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και βέβαια γλυκίσματα σπιτικά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, σοκολατάκια και κουλουράκια καθώς και μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.

Σε μοναδικά χαμηλές τιμές τα είδη θα διατίθενται σε ξεχωριστή αίθουσα ενώ στις αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου οι φίλοι του Οδηγισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ρόφημά τους σε εορταστικό κλίμα γνωρίζοντας ότι ο στόχος και αυτή τη χρονιά είναι η ενίσχυση του έργου του Οδηγισμού και κυρίως η υποστήριξη των παιδαγωγικών προγραμμάτων των κατασκηνώσεων όλων των ομάδων του Τοπικού Τμήματος Οδηγισμού.

Οι μοναδικές δημιουργίες, κατασκευές και σπιτικά γλυκίσματα, έχουν προετοιμαστεί χάρη στην άοκνη και εθελοντική ενασχόληση των στελεχών καθώς και των παιδιών που θα παρουσιάσουν τις δικές τους δημιουργίες που είναι διακοσμητικά αλλά και χρηστικά είδη.

Το Bazaar του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για τα παλιά και τα νέα στελέχη, για τους γονείς των παιδιών και τους συγγενείς τους, για όλους γενικότερα τους πολίτες καθώς είναι «ένας κύκλος γερός δυνατός» που αγκαλιάζει δεκάδες φίλους του εθελοντισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου