ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για το Animation

ημερίδα-για-το-animation-204819

Από τους αρχιτέκτονες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ημερίδα για το animation θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής στο Πεδίον του Αρεως.

Διοργανώνεται από το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Οπτικοακουστικής Τεκμηρίωσης του τμήματος αρχιτεκτόνων και εστιάζει σε σύγχρονες αναζητήσεις σχεδιασμού και απόδοσης του χώρου στις ταινίες εμψύχωσης (animation).

Η ημερίδα διοργανώνεται σε δύο συνεδρίες: η πρώτη περιλαμβάνει τις εισηγήσεις των προσκεκλημένων και των διδασκόντων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών σε θέματα που αφορούν τις θεωρητικές προσεγγίσεις και τις σύγχρονες τεχνικές αναπαράστασης καθώς και στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η δεύτερη συνεδρία περιλαμβάνει τις προβολές του 1ου Μαραθωνίου Animation.

Παρουσιάζονται τρεις ενότητες προβολών ταινιών: πειραματικών ταινιών του Μιχάλη Αρφαρά, πρόγραμμα πολωνικών ταινιών animation και επιλογή ταινιών φοιτητικών εργασιών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Π.Θ. Παράλληλα με την ημερίδα «Κι όμως κινείται- 1ος Μαραθώνιος Animation» εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο της εισόδου του κτιρίου του ΤΑΜ η έκθεση project Periapsis του 3ου Εργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου