ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φωτογραφική περιήγηση στην Εσθονία

φωτογραφική-περιήγηση-στην-εσθονία-274025

Ο φωτογραφικός χειμώνας συνεχίζεται στο «Καφέ 4 Εποχές» με την αποψινή εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη βορειότερη βαλτική χώρα, την Εσθονία.

Ένα ταξίδι διαφορετικό, σε τόπο και σε χρόνο, στο σήμερα και στο χθες, ένα ταξίδι με χρώμα και με φαντασία, θα απολαύσουν, όσοι διαλέξουν να βρεθούν στη φωτογραφική βραδιά, που θα παρουσιάσει η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου στο Καφέ 4 Εποχές (Σπυρίδη με Οικονομάκη) σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 21:00.

Παρουσιάζει και ξεναγεί το μέλος της Λέσχης Παύλος Καρανίκος.

Η φωτογραφική περιήγηση περιλαμβάνει την πρωτεύουσα Ταλλίν, με το Κάστρο και τους κόκκινους πύργους του, τα καλοδιατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια, το δεσπόζων στην κεντρική πλατεία δημαρχείο και τους θεόρατους ναούς, τα πολύβουα και πεντακάθαρα στενάκια, τα ζεστά και μυρωδάτα καφέ, τα ευωδιαστά εστιατόρια. Επίσης, το μοναστήρι της Πιρίτα, το παλάτι του Πέτρου της Ρωσίας και τον κήπο Καρντιόνγκ. Θα γίνει στάση στην παλιά πρωτεύουσα και πόλη των γραμμάτων Ταρτού, με το πανεπιστήμιό της, τα ερείπια του μεγάλου καθεδρικού, το όμορφο δημαρχείο και το άγαλμα των φιλουμένων φοιτητών

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου