ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέδριο στελεχών νεότητας της Μητρόπολης

συνέδριο-στελεχών-νεότητας-της-μητρό-322571

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το εναρκτήριο συνέδριο

Το εναρκτήριο Συνέδριο των Στελεχών Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο Ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 9.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν οι εντεταλμένοι Κληρικοί Νεότητας της Τοπικής μας Εκκλησίας και τα λαϊκά στελέχη των ενοριών που θα αναλάβουν το ευαίσθητο και υπεύθυνο έργο της κατήχησης των παιδιών στο πλαίσιο λειτουργίας των Κατηχητικών μας Σχολείων.

Ο Αγιασμός της ενάρξεως θα τελεστεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο και θ’ ακολουθήσει η 1η Συνεδρία, κατά την οποία ειδικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν τα νέα κατηχητικά βοηθήματα. Στη συνέχεια θα σχηματιστούν τέσσερα βιωματικά εργαστήρια και το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με τη 2η Συνεδρία, στην οποία θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των εργασιών των Βιωματικών Εργαστηρίων.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν στις 9:30 π.μ με την τέλεση Αγιασμού ενάρξεως των εργασιών του Συνεδρίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο. Εισηγητές είναι οι Δρ. Πηνελόπη Μωραΐτου, Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας, Δρ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος – Μουσικός-Συγγραφέας, Αρχιμ. Γεώργιος Γιαννιός.

Στις 12:30 – 14:00 προγραμματίζονται βιωματικά εργαστήρια, 14:00-15:30 παράθεση γεύματος στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, 15:30-17:00 επανάληψη των βιωματικών εργαστηρίων, 17:00-18:00 συνοπτική παρουσίαση των εργασιών των βιωματικών εργαστηρίων και της συμβολής τους στο κατηχητικό έργο.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την επίδοση των διορισμών στους Κατηχητές από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου