ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η φλόγα της αλληλεγγύης έρχεται στο Βόλο

η-φλόγα-της-αλληλεγγύης-έρχεται-στο-βό-326818

Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοσίας την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Στο Βόλο έρχεται η φλόγα της αλληλεγγύης. Η πόλη θα φιλοξενήσει για μία ακόμη χρονιά λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοσίας, με στόχο να μεταδώσει το μήνυμα της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Τη λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας, «Η Αλληλεγγύη».

Ο Δήμος Βόλου απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες «να υποδεχθούν τη φλόγα της ανθρωπιάς, τη φλόγα της προσφοράς στο συνάνθρωπό μας, τη φλόγα της αλληλεγγύης. Πρόκειται για την προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι μέσα από το φως της φλόγας θέλουν να μεταδώσουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους, το σημαντικό μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι μια πορεία που σκοπό έχει να ανάψει στις καρδιές όλων των ανθρώπων την ελπίδα της καλύτερης ζωής με επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Και η ανάγκη για αίμα σημαίνει δικαίωμα στη ζωή».

Η φλόγα θα φτάσει στο Βόλο, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα ανάψει το βωμό στην είσοδο την πόλης, στην οδό Λαμπράκη. Από εκεί αθλητές θα τρέξουν τη φλόγα στην παραλιακή οδό, από την οδό Τσιτσιλιάνου θα φθάσουν στην οδό Πολυμέρη στο Νοσοκομείο όπου θα γίνει άναμμα βωμού και στη συνέχεια από την οδό Αθανασάκη θα κατευθυνθούν μέσω της παραλιακής οδού προς το Ηρώον. Εκεί θα γίνει το άναμμα του βωμού, θα ακολουθήσουν χαιρετισμός του Δημάρχου και του Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου