ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παραμύθι χωρίς όνομα

παραμύθι-χωρίς-όνομα-389516

«Το παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπη Δέλτα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» σε κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Το παραμύθι χωρίς όνομα, στο θέατρο Κιβωτός. Από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο.

Είναι ένα έργο με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή, αλλά και με αίσθηση του χιούμορ, που σίγουρα θα διασκεδάσει τα παιδιά, αλλά συγχρόνως θα τα διδάξει με έμμεσο τρόπο, μια που μιλάει για τις αξίες της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας σε αντίθεση με την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό.

Κείμενο: Κάρμεν Ρουγγέρη. Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή.

Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή. Κίνηση-χορογραφίες-φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας. Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας.

Στίχοι και επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Φαρμάκης Νεκτάριος, Κομπόγιωργας Αλέξανδρος, Πολυκανδρίτου Δέσποινα, Νικολάου Γιάννης, Σοφιανοπούλου Αμάντα, Χρυσανθοπούλου Μυρτώ, Λιναρδάτου Κωνσταντίνα.
Πληροφορίες στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος», Τοπάλη 14, τηλέφωνο 2421033692.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου