ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

ημερίδα-για-τη-συμπλήρωση-του-μηχανογ-463438

Στις 26 Ιουνίου, στις 7 μ.μ., στο κτίριο Μουρτζούκου

Ενημερωτική ημερίδα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου των μαθητών που συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις πραγματοποιεί το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η ημερίδα έχει θέμα «Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού – Επιλογή Σπουδών» και απευθύνεται σε μαθητές των Λυκείων Μαγνησίας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που θα επιθυμούσαν να ενημερωθούν σχετικά. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), συγκρότημα Μουρτζούκου, στο Βόλο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού, πιθανές παγίδες, τις Σχολές και τα Τμήματα των Πανεπιστημίων και των ΑΤΕΙ, τα προγράμματα σπουδών τους, καθώς και για τις προοπτικές της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Συμμετέχουν η Καραμπατζάκη Αγγελική και ο Κατσούρας Σταύρος, Σύμβουλοι ΣΕΠ – Υπεύθυνοι του Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού – ΚΕΣΥΠ Μαγνησίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου