ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στη Μαδαγασκάρη

αφιέρωμα-στη-μαδαγασκάρη-537451

Σήμερα το δεύτερο μέρος του φωτογραφικού αφιερώματος στο «Καφέ 4 εποχές»

Ο φωτογραφικός χειμώνας, θα ολοκληρώσει το ταξίδι στο νότο και θα μεταφέρει ξανά τους λάτρεις της φωτογραφίας και των ταξιδιών στην άκρη της πιο αδικημένης ηπείρου, της Αφρικής, με την προβολή του 2ου μέρους του ταξιδιού στην εξωτική Μαδαγασκάρη. Ανάμικτα συναισθήματα θα βιώσουν, όσοι διαλέξουν να βρεθούν στη φωτογραφική βραδιά, που θα παρουσιάσει η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου στο Καφέ 4 εποχές (Οικονομάκη με Σπυρίδη) σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου στις 21:00. Παρουσιάζει και ξεναγεί το μέλος της Λέσχης Παύλος Καρανίκος.

Στο 2ο μέρος του ταξιδιού, θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική περιήγηση στη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της χώρας, την Φιαναραντσόα, την πόλη του Αμπολαβάο, στο πάρκο Αντσα, όπου εντυπωσιάζει το πάρκο Ισαλος όπου οι παριστάμενοι θα δουν τους υπέροχους γεωλογικούς σχηματισμούς.

Η περιήγηση θα συνεχισθεί στο ανατολικό τμήμα της χώρας όπου θα δει κανείς παρθένα δάση, λίμνες, ποτάμια, βαρκάρηδες και ψαράδες και έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο κύκλος θα κλείσει με την περιήγηση της πρωτεύουσας Ανταναναρίβο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου