Ανοικτή εκδήλωση για τους γονείς

Τελευταία ενημέρωση: 2015-03-05, 21:49:34
Ανοικτή εκδήλωση για τους γονείς

Διοργανώνεται την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Συνεδριακό της Μητρόπολης

Μεγάλη ανοικτή εκδήλωση για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στα Κατηχητικά Σχολεία των ενοριών μας διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολή μας την Κυριακή 8 Mαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 10.30 θα παρατεθεί πρόγευμα και θα ακολουθήσει ημερίδα, με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του κ. Δημητρίου Καραγιάννη, με θέμα «Ερωτας ή τίποτα». Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτριος Καραγιάννης, Παιδοψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής, Δρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Επιστημονικός Δ/ντής του Ψυχοθεραπευτικού και Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου «Αντίστιξη», ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Συγκατανεύοντας στον έρωτα, συγκατανεύουμε στη ζωή».

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των εισηγήσεων και η καταληκτήρια προσλαλιά του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου, ενώ σε άλλη αίθουσα θα προβληθεί παιδική ταινία.

Σε επιστολή του προς τους γονείς, ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Σας προτρέπω να συνεχίσετε να στηρίζετε τη συμμετοχή των παιδιών σας στο Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας σας, να παρακολουθείτε διακριτικά την πορεία της μάθησης και της εμπειρίας στις νεανικές κατηχητικές δραστηριότητες, να στηρίζετε τους κατηχητές και είμαι σίγουρος ότι, όταν η κατηχητική χρονιά θα έχει τελειώσει, θα αντιληφθείτε πόσα οφέλη αποκόμισαν τα παιδιά σας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=