ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τιμούν τη γυναίκα

τιμούν-τη-γυναίκα-635745

Επίκαιρη εκδήλωση της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

Η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της, την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στο κέντρο «Ενυδρείο» ενόψει της παγκόσμιας γιορτής της γυναίκας. Με την ευκαιρία αυτής της γιορτής η Λέσχη θα τιμήσει την εργαζόμενη γυναίκα, που ακόμη και σήμερα προσπαθεί να σταθεροποιήσει τη θέση της στην κοινωνία, ακροβατώντας καθημερινά ανάμεσα στην εργασία της και την οικογένεια ψάχνοντας μάταια λίγο χρόνο για την ίδια.

Η Λέσχη μέσα από το έργο και τη νοοτροπίας της προσπαθεί να «τραβήξει» χειρόφρενο στη σημερινή χαοτική κατάσταση που βιώνει μια εργαζόμενη γυναίκα. Πιστεύουμε ότι αν η ίδια πρωτίστως νιώθει ωραία, είναι χαλαρή θα είναι πιο αποτελεσματική και στις άλλες της υποχρεώσεις.

Οπως μια γυναίκα στηρίζει απόλυτα και καθοριστικά έναν άντρα, θέλει το ίδιο να κάνει και εκείνος γι’ αυτήν. «Γι’ αυτό και τα μέλη μας σε όλα τα τμήματα της Λέσχης αποτελούνται και από γυναίκες μα και από άντρες. Γι’ αυτό περιμένουμε την ημέρα αυτή όλους σε μια γιορτή με θεματικές ενότητες, έκθεση των καλλιτεχνικών τμημάτων και φυσικά με πολύ χορό» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει το συγκρότημα «Διπλοπενιές».

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν τρία πρόσωπα της Λέσχης που με την προσωπική τους σφραγίδα έκαναν την πορεία της Λέσχης να ξεχωρίζει για πολλά – πολλά χρόνια. Επίσης τρία πρόσωπα που βοήθησαν τη Λέσχη στη σημερινή της πορεία.

Η πρόσκληση έχει 10 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία της Λέσχης, Ολυμπιονίκη Αγνώντα περιοχή Κάραγατς και στο κέντρο «Ενυδρείο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου