ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαστήρι κουκλοθέατρου στο Μουσείο Τσαλαπάτα

εργαστήρι-κουκλοθέατρου-στο-μουσείο-641280

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς θα φιλοξενήσει σειρά εργαστηρίων με θεματικό άξονα την κατασκευή κούκλας για κουκλοθέατρο, τα οποία επιμελείται η νηπιαγωγός Βασιλική Φώτου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα εργαστήρια και μια παράσταση με τίτλο «Καπέλα, καπελάκια και καπελαδούρες».

Με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού, τα παιδιά θα πειραματιστούν, θα εξερευνήσουν ποικίλα υλικά, θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, θα καλλιεργήσουν και θα οργανώσουν τη σκέψη τους αλλά και την ευρηματικότητά τους. Θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν κούκλες από σφουγγάρια, κουτάλες και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ θα τους δοθεί πλούσιο παιδαγωγικό υλικό που θα συνοδεύεται από μουσικοκινητικές πινελιές και άλλες εκπλήξεις. Στο τέλος των εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί η παράσταση στη διάρκεια της οποίας θα συμμετάσχουν και τα παιδιά με τις δικές τους κούκλες!

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας έξι έως δέκα ετών και θα γίνουν τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου (7, 8/03 και 14, 15/03, από τις 10:30 έως τις 12:30). Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου (ώρα 19:00).

Η είσοδος στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 17:00 εκτός Τρίτης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου