Παραμύθι που γοητεύει

Τελευταία ενημέρωση: 2015-02-05, 19:37:28
Παραμύθι που γοητεύει

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ στην Παλιά Ηλεκτρική

Συνεχίζονται στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Κουταρέλια με Ρήγα Φεραίου) οι παραστάσεις της νέας παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Βόλου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δακτυλά αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου.

Η παράσταση, εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2014 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες αφού κάθε ένας από αυτούς μπορεί να κάνει μια διαφορετική «ανάγνωση» του έργου. Για το λόγο αυτό εκτός από τις προγραμματισμένες πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία έχουν προγραμματιστεί και βραδινές παραστάσεις για το κοινό. Για το ενήλικο κοινό θα δοθούν παραστάσεις στις 6, 7, 13, 14, 20, 21 Φεβρουαρίου και στις 21:00.

Αναλυτικά οι συντελεστές της παράστασης, όπου ανήκουν στο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, είναι: Σκηνοθεσία - απόδοση Δημήτρης Δακτυλάς, μουσική Νίκος Αδρασκέλας, σκηνικά Κωνσταντίνος Κομνηνός, κοστούμια Νικολέτα Καίση, Video Φλώρα Παπαδάκη. Τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν γνωστοί και νεότεροι ηθοποιοί της πόλης και συγκεκριμένα οι: Λήδα Τουλουμάκου, Δημήτρης Δακτυλάς, Αντώνης Κουτσελίνης, Σταμάτης Παγασαίος, Αποστόλης Τσιρώνης, Ειρήνη Κουτρουμάνου, και Μαρία Πράντζου.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα εισιτήρια στο «Δίαυλο», Τοπάλη 14 και στο τηλέφωνο 24210-25363. Κρατήσεις για τα σχολεία στο τηλέφωνο 24210-33692 από Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-12:00.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι παιδικά, μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνοι, άνεργοι 3 ευρώ και ενήλικες 5 ευρώ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=