ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χορευτική βραδιά

χορευτική-βραδιά-711317

Διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους, στον ετήσιο χορό του και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. στο κέντρο «Φίλια Γη» στο δρόμο για Αλλη Μεριά Βόλου (πάνω από τον Περιφερειακό).

Τα τμήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και η βραδιά θα συνεχιστεί παρέα με τους Θωμά Σκοτίδα τραγούδι, Βασίλη Καραμπάση μπουζούκι και Ιωάννη Ψαθά αρμόνιο.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου της ομώνυμης συνοικίας της πόλης μας, συνεχίζει να επιμένει στο δημιουργικό, παραγωγικό και ωφέλιμο έργο του, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη εποχή που αποδεικνύεται πολύπλευρα και πολύ χρήσιμο. Ετσι και φέτος συνεχίζει τη πετυχημένη πορεία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων.

Σκοπός είναι, εκτός από την εκμάθηση ελληνικών και λαϊκών χορών, η μύηση των χορευτών στην ελληνική παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Βόλου, που βρίσκεται στην πλατεία Χρυσοχοΐδη, στεγάζονται όλες οι χορευτικές ομάδες, που με ένα χαμηλό κόστος διδάκτρων, ταξιδεύουν τους χορευτές στα μονοπάτια της ελληνικής χορευτικής παράδοσης. Ολα τα τμήματα του συλλόγου, έχουν πάρει μέρος σε πολυάριθμα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.

Η τιμή κάρτας για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου είναι 15 ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστη κατανάλωση ποτών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977663200 και 6972786682.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου