Εκδηλώσεις παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-30, 11:06:41
Εκδηλώσεις παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μητρόπολης Δημητριάδος

Τέσσερις λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος αύριο, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, με αφορμή την υποδοχή του νέου έτους 2015.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, προγραμματίζεται η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας της Τοπικής μας Εκκλησίας από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιγνάτιο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, παρουσία του Ιερού Κλήρου, των τοπικών αρχών, των στελεχών των ενοριών και των πιστών.

Την ίδια μέρα στις 6 μμ θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, Επισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, του Μεγάλου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

Επίσης αύριο, από τις 9 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, η Ιερά Αγρυπνία, για την υποδοχή του νέου έτους, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, στο τέλος της οποίας θα ευλογηθεί η βασιλόπιττα της ενορίας.

Ο Εσπερινός του Μεγάλου Βασιλείου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, στις 11 μ.μ., χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, Δοξολογία επί τη εισόδω στο νέο έτος και η ευλογία της Βασιλόπιττας της ενορίας.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=