ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου «Το παράθυρο της Νεφέλης»

παρουσίαση-βιβλίου-το-παράθυρο-της-ν-9784

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Το παράθυρο της Νεφέλης» που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 19.00, στον πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη.

Μέσα από την ιστορία της Νεφέλης, η οποία παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της μέχρι να φτάσει στην πολυπόθητη λύτρωση, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσουμε την αξία της συγχώρεσης στη ζωή κάθε ανθρώπου.

«Το παιδί μου… Βοήθεια. Έχασα το παιδί μου…». Η τραγική μάνα νιώθει τον κόσμο να χάνεται. Ποιο μυαλό και ποια καρδιά μπορούν να αντέξουν τόση πίεση, τόση τραγικότητα μέσα σε μια στιγμή;

Ψάχνει στα μάτια των ανθρώπων γύρω της τη λύτρωση για το χαμό της κόρης της.

Ψάχνει την ίδια της τη σάρκα, το αίμα της. Μάταια όμως…

Το παιδί χάθηκε. Της το άρπαξε ένα ζευγάρι μέσα από τα χέρια της, ένα καλοκαίρι στο Νυδρί της Λευκάδας, για να καλύψουν το κενό που είχαν στη ζωή τους.

Μαζί τους η Νεφέλη γνώρισε την αγάπη, το χάδι, το χαμόγελο, ώσπου ήρθε στον κόσμο ο αδελφός της. Από τότε, όλα άλλαξαν…

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη κερδίζει τον αναγνώστη με την κινηματογραφική πλοκή του, τον καταιγιστικό ρυθμό δράσης και την αγωνία να ανακαλύψεις τη συνέχεια της ιστορίας στην επόμενη σελίδα.

Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Έχει διατελέσει διευθυντής στο διαφημιστικό τμήμα και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά.

Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το βιβλίο του για παιδιά «Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου