ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκθεση ζωγραφικής στο Ιδρυμα Δεληγεώργη

εκθεση-ζωγραφικής-στο-ιδρυμα-δεληγεώ-21845

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 8 μμ στην αίθουσα τέχνης «Ηλίου Μέλαθρον» του Ιδρύματος «Αδελφών Δεληγεώργη», οδός Γκλαβάνη 37-Αλεξάνδρας, 1ος όροφος, η έκθεση ζωγραφικής της Βολιώτισσας Κατερίνας Ζαχαροπούλου – Νάνου.

Η καλλιτέχνιδα γεννήθηκε στο Βόλο και εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, σε δημοτικά σχολεία της πόλης μας. Είναι καινούργια ζωγράφος, αυτοδίδακτη, με μεράκι και έφεση στη ζωγραφική. Με αυτή την έκθεση δίνεται η ευκαιρία, να παρουσιάσει το έργο της στο κοινό για δεύτερη φορά, με το οποίο εκφράζεται, αποτυπώνοντας τα συναισθήματά της, με το δικό της τρόπο.

Πηγή έμπνευσης αποτελεί για την ίδια η προσωπική της ζωή και οι κοινωνικές της εμπειρίες που αποτυπώνονται στα έργα της. Οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα ζωγραφικής, πίνακες σε καμβά, ζωγραφισμένα στο χέρι, όπως ξύλινα καλαπόδια, κρεμάστρες, πήλινοι κουμπαράδες, καθρέπτες και καράβια από θαλασσόξυλα, παλιά κομμάτια ξύλου, δουλεμένα με σμάλτο και ακρυλικό.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί από 6.30 – 9 μ.μ. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου «Δεληγεώργεια 2014».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου