ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον καρκίνο του μαστού

έκθεση-φωτογραφίας-με-θέμα-τον-καρκίν-46913

Εκθεση με δύναμη ψυχής

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον καρκίνο του μαστού της εικαστικού Βασιλικής Καλούτσα, στον εκθεσιακό χώρο του Αχίλλειου, επί της οδού Ιάσονος, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ.

Η εικαστικός, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, θετικής στάσης ζωής και εσωτερικής δύναμης, αυτοφωτογραφίζεται και φωτογραφίζει γυναίκες της διπλανής πόρτας, που έχουν δώσει τη δική τους μάχη ενάντια στην ασθένεια.

Σκοπός της έκθεσης δεν είναι μόνο η συνειδητοποίηση της ομορφιάς ενός «σημαδεμένου» σώματος αλλά κυρίως η ψυχική δύναμη στη νίκη της ζωής ενάντια στην ασθένεια, μέσα από το ψυχικό σθένος, το χαμόγελο και την τόλμη στο να μην κρύψουμε αυτό που συμβαίνει, αλλά να το αναδείξουμε και να το υποστηρίξουμε για το καλό όλων μας.

Η Βολιώτισσα δημιουργός έχει παρουσιάσει παλιότερα τις «Σύγχρονες αμαζόνες» της, όπως τις αποκαλεί σε εκθέσεις στο Βόλο, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προσφέροντας τα έσοδα για κοινωφελή σκοπό.

Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη έκθεση θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό: 10 π.μ. – 13.30μμ και 5.30 μ.μ. – 9 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου