ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πεζοπορία Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασιάς

πεζοπορία-πολιτιστικού-συλλόγου-κερ-77573

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς με τον Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου, και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν πεζοπορία την Κυριακή 5 Οκτωβρίου από Ανω Κερασιά, Κ. Ράχη, Κορομπλιά, Μνημείο Αλφόνς, Ι. Μ. Φλαμουρίου και επιστροφή από Γούρα, Ανω Κερασιά με διάρκεια πορείας 7 ώρες περίπου. Ώρα εκκίνησης 8.30 πμ από την Ανω Κερασιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται από το Σύλλογο πεζοπορίες, μια που η περιοχή έχει αξιόλογες διαδρομές και μονοπάτια. Ο σύλλογος δίνει μεγάλη σημασία στην ανάδειξη της περιοχής ενώ κάνει προσπάθειες πολλά μονοπάτια να καθαριστούν και να ανοιχτούν ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ανακαλύψουν τις ομορφιές της φύσης που διαθέτει σε αφθονία κάθε εποχή του χρόνου, έχοντας πάντα την πολύτιμη συμπαραστάτη τον Ε.Ο.Σ. Βόλου και τα έμπειρα στελέχη του.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη και οι πεζοπόροι εκτός από το οξυγόνο που αναπνεύσουν θα περπάτησαν μέσα σε μονοπάτια με υπέροχο φθινοπωρινό τοπίο με την θέα του Αιγαίου, του Παγασητικού και της Λίμνης Κάρλας.

Πληροφορίες ο Κυριάκος Σταθάκης 69776552722 και Κώστας Λαούδης 6974122694, Κώστας Κυριαζής 6994583137.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου