ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επαναληπτικό σεμινάριο από τα Εφόδια Καριέρας

επαναληπτικό-σεμινάριο-από-τα-εφόδια-97199

Μετά την επιτυχία και τα θετικά σχόλια για το πρώτο

Μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου Google Marketing τον Ιούλιο και τα θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες, διοργανώνεται επαναληπτικό σεμινάριο «Google Marketing: Εκμεταλλευτείτε τη Δύναμη των Μηχανών Αναζήτησης» στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρες 4-9. Παράλληλα, στην προσπάθεια να καλυφθεί όλο το φάσμα των δυνατοτήτων που δίνουν οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και συγκεκριμένα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης Θεσσαλίας (Επιπέδου 1) Εφόδια Καριέρας στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρες 3-8 διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Social Media Marketing».

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Αραπογιάννης Γεώργιος, MarketingManager, συνιδρυτής της εταιρείας G & BMarketing και εισηγητής σεμιναρίων και εκπαίδευσης.

Το κόστος των σεμιναρίων είναι 100 € ενώ προβλέπονται και οι παρακάτω ειδικές τιμές: € 80 για έγκαιρη κράτηση θέσης και ομαδικές εγγραφές, € 50 για φοιτητές και ανέργους με την επίδειξη πάσου / κάρτα ανεργίας, -15% έκπτωση στην τιμή του 2ου σεμιναρίου για όσους παρακολουθήσουν και τα 2 σεμινάρια

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421 213737, 2421 213777 , 6942271212 & 6944111748, μέσω της ιστοσελίδας μας www.efodiakarieras.gr, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονική αίτηση, στο emailefodiakarieras@gmail.com καθώς και μέσω Facebook, στο fbprofile Εφόδια Καριέρας.

Το επόμενο διάστημα θα διοργανωθεί σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγική Δραστηριότητα, Πρόκληση ή επιτακτική ανάγκη», στο οποίο θα αναπτύσσονται βασικά θέματα για μια επιχείρηση που επιθυμεί να επεκταθεί στο εξωτερικό. Δεν έχει καθοριστεί ακριβής ημερομηνία αλλά μπορείτε να εκδηλώνετε ενδιαφέρον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου