ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποδηλατοδρομία για παιδιά και ενήλικες

ποδηλατοδρομία-για-παιδιά-και-ενήλικ-98198

Δράσεις παρέμβασης διοργανώνει η ομάδα ποδηλασίας του Συλλόγου «Δημητριάς» της τοπικής Εκκλησίας και στο πλαίσιο αυτό, θα δώσει σήμερα δυναμικό «παρών» στο πλαίσιο της ημέρας χωρίς αυτοκίνητο. Ομάδες μαθητών από Δημοτικά και Γυμνάσια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, θα πραγματοποιήσουν σήμερα ποδηλατοπορεία στο Βόλο.

Σημείο εκκίνησης των δύο ομάδων είναι οι ναοί των Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο και Πέτρου και Παύλου, αντίστοιχα, στη Νέα Ιωνία, όπου και θα τερματίσουν, αφού προηγουμένως συναντηθούν με το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, στον οποίο θα μεταφέρουν τις προτάσεις τους για μια πόλη φιλική προς το ποδήλατο πόλη. Στη συνέχεια, δια μέσου οδών του Βόλου, οι δύο ποδηλατικές ομάδες θα επιστρέψουν στην αφετηρία τους, όπου θα τους περιμένουν εκπλήξεις και δημιουργικά παιχνίδια.

Ο ίδιος σύλλογος διοργανώνει εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, παιχνίδια όπως ο κρυμμένος θησαυρός, λούνα παρκ και (συν)διοργάνωση πανελλήνιας ποδηλατοπορείας, ενώ ο αγιασμός για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 27 Σεπτεμβρίου στις 5:00 στον Αγιο Κωνσταντίνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου