ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κρουαζιέρα στον Παγασητικό από τα συνδικάτα ΟΤΑ

κρουαζιέρα-στον-παγασητικό-από-τα-συν-107870

Ημερήσια κρουαζιέρα συνδιοργανώνουν τα Συνδικάτα ΟΤΑ Μαγνησίας και Λάρισας. Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν το γύρο του Παγασητικού, με ενδιάμεσες στάσεις στη Μιτζέλα για μπάνιο και φαγητό, το νησάκι Τρίκερι μαρτυρικό τόπο εξορίας των γυναικών, την Αγία Κυριακή για καφέ.

Ο απόπλους θα γίνει από το λιμάνι του Βόλου, στις 9 το πρωί, ενώ η συμμετοχή ανέρχεται στα 20 ευρώ και στα 10 ευρώ άνευ φαγητού.

Σε ανακοίνωση των συνδικάτων αναφέρονται τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο λίγοι από µας έχουμε τη δυνατότητα στη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και τις διακοπές, οι εργαζόμενοι, αναπληρώνουμε ένα μέρος από την εργατική µας δύναμη που ξοδεύουμε κατά τη διάρκεια της εργασίας

Η ανεργία, οι μεγάλες μειώσεις στους μισθούς και στα δικαιώματα, η ανασφάλιστη κι απλήρωτη δουλειά, η δουλειά για 2 ,5 και 8 μήνες και μετά πάλι στην ανεργία, µας έχουν αποκλείσει από το να απολαμβάνουμε αυτά τα βασικά και αναγκαία δικαιώματα.

Γιατί η ξεκούραση, η αναψυχή και οι διακοπές είναι βασική ανάγκη και μέτωπο πάλης που χρειάζεται να αναπτύξουμε οι εργαζόμενοι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου