ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παζάρι βιβλίου στο Βόλο

παζάρι-βιβλίου-στο-βόλο-181609

Παζάρι βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στο διάστημα από 9 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου, με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Σωματείου Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος. «Στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης απαντάμε με διέξοδο πολιτισμού.

150 εκδότες διαθέτουν 250.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Παράλληλα διευκρινίζεται ότι στο παζάρι βιβλίου θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2011 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2012 η το 2013. «Τα νέα βιβλία το κοινό μπορεί να τα προμηθεύεται από τα βιβλιοπωλεία της πόλης που κι αυτά δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση» επισημαίνουν οι συμμετέχοντες εκδότες.

Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος: το 50% έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ, ενώ το 90% έχει τιμή πώλησης κάτω των 5 ευρώ.

Το παζάρι βιβλίου μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, το Ηράκλειο Κρήτης, την Ξάνθη την Λάρισα την Πάτρα και την Καβάλα, έρχεται και στο Βόλο.

Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε οι τιμές να είναι πραγματικά χαμηλές.

Το παζάρι βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αργοναυτών 14 και Κοραή, απέναντι από το πάρκινγκ του κεντρικού λιμένα. Ωρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 9 το βράδυ, Σάββατα 10 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου