ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παιδαγωγική ημερίδα «Οι καινοτόμες Τεχνολογίες και Παρεμβάσεις στην Ειδική Αγωγή»

παιδαγωγική-ημερίδα-οι-καινοτόμες-τ-194747

Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Οι καινοτόμες Τεχνολογίες και Παρεμβάσεις στην Ειδική Αγωγή» θα διεξαχθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο Βόλο και ώρα 10.00 – 16.00 από τους “Πολίτες Εν Γνώσει”.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι η μέθοδος ανάπτυξης της αντιληπτικότητας και αντιμετώπισης των μαθησιακών Δυσκολιών, «Μέθοδος Tomatis», η Τεχνολογία «Forbrain», καθώς επίσης και η σημασία της ακουστικής αντίληψης στην καθημερινή ψυχολογία. Τέλος, θα γίνει αναφορά στην αξία της ανάγνωσης λογοτεχνικών κειμένων σε περιπτώσεις ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι η κα. Άννα Μαλισιόβα, Ειδική Παιδαγωγός/Καθηγήτρια Φιλόλογος, Υπεύθυνη για τη διεξαγωγή προγραμμάτων TOMATIS, η κα Μαρούλα Κανδύλη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και η κα Έλενα Νταβλαμάνου, Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Πολιτών Εν Γνώσει.

Η Ημερίδα αφορά κυρίως εκπαιδευτικούς, γονείς, άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, μουσικούς, τραγουδιστές, ηθοποιούς, ηχολήπτες αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την ακουστική και αντιληπτική τους ικανότητα.

Το κόστος συμμετοχής στην ημερίδα ανέρχεται στα 20€ και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6980218621 ή ηλεκτρονικά στο www.politesengnosei.gr.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου