ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γλέντι Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας

γλέντι-συλλόγου-ελασσονιτών-ν-μαγνησ-202715

Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 8.30 μμ θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά η ανοιχτή εκδήλωση – θεσμός για το Βόλο «Δεν πάω σπίτι μου απόψε..…» που διοργανώνεται από το Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας στο κέντρο «Φίλια γη» (Οδός Βόλου -Άλλης Μεριάς).

Η πρόσκληση, όπως κάθε χρόνο, αφορά όλους τους Βολιώτες που αγαπούν τις αξέχαστες μελωδίες της Αποκριάς, του κρασιού και της καντάδας. Η φετινή βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και θαυμάσιες φωνές, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες τροβαδούρους Ν. Γούναρη, Γ. Μητσάκη και Σ. Παναγόπουλο, τα καλύτερα τραγούδια των οποίων θα ακουστούν σε μοναδικό τρόπο. Η Καλλιτεχνική Επιμέλεια της ορχήστρας ανήκει στον Δημ. Πετρή, τραγουδούν οι Θ. Σκοτίδας και Δημ. Πετρής, ενώ στο πιάνο θα είναι ο Γ. Διαμαντόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσουν οι ξέφρενοι χορευτικοί ρυθμοί της Αποκριάς, η σάλσα, το μάμπο, ρούμπες, βαλς, ταγκό, sixties, νησιώτικα και τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια. Συνδιοργανωτές της βραδιάς είναι ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και ο Σύλλογος Απόστρατων Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, που φέτος συνεργάζονται για τη μεγάλη αυτή βραδιά.

Η Τιμή κάρτας παραμένει στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, αναψυκτικά και εκλεκτό κρασί. Προπώληση καρτών πραγματοποιείται στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου – Δημητριάδος 223, στο Βόλο, 24210-76210 και στον Σύλλογο Ελασσονιτών, 6974-881944.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου