ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα για το πρόγραμμα Horizon 2020

ημερίδα-για-το-πρόγραμμα-horizon-2020-221573

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas σε συνεργασία με το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν στις 20 Φεβρουαρίου 2014, ημερίδα ενημέρωσης: Πρόγραμμα HORIZON 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα, στις 11.00 π.μ.

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται στην επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα και στόχος της είναι η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων και προσκλήσεων του Προγράμματος «HORIZON 2020». Πρόκειται για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ, με προϋπολογισμό περίπου 80 δισ. ευρώ για τη Έρευνα και τη Καινοτομία για την περίοδο 2014-2020.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τους εθνικούς εκπροσώπους και θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία θα απαντηθούν σχετικά ερωτήματα. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό

Χαιρετισμό στην ημερίδα θα απευθύνουν ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο αναπληρωτής πρύτανης Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και ο πρόεδρος ΕΕ Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος Απ. Παπαδούλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου