ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας “Χτυπημένος από έρωτα”

προβολή-ταινίας-χτυπημένος-από-έρωτ-222873

Η Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας-ΑΚΣΠΑ διοργανώνει την προβολή της ταινίας του Paul Thomas Anderson “Punch drunk love” (Χτυπημένος από έρωτα) καθώς και στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, με εισηγητές τους: Ρεζινάλντ Μπαλνσέ, ψυχαναλυτή, Μαρία-Άννα Καρατζούνη, κλινική ψυχολόγο και Γιάννη Στρατουδάκη, φωτογράφο-ντοκιμαντερίστα.

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από 14:00-17:00, στο Αμφιθέατρο Σαράτση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (παραλιακό συγκρότημα, κτήριο Αλ. Δελμούζος, 3ος όροφος), στο Βόλο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σινεμά και Ψυχανάλυση”, το οποίο συμπληρώνει την πρώτη από τις τρεις ημερίδες (ή τρία μαθήματα Λακανικής Ψυχανάλυσης που θα παραδώσει ο Ρεζινάλντ Μπλανσέ), με γενικό τίτλο “Η νεύρωση, παράξενη απάντηση στην επιθυμία”. Το κόστος παρακολούθησης της ταινίας και της συζήτησης είναι 4 ευρώ.

Οι εργασίες της πρώτης ημερίδας, με ειδικότερο τίτλο “Το υποκείμενο της επιθυμίας”, θα ξεκινήσουν, επίσης, στο Αμφιθέατρο Σαράτση στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής και στις 14:00 θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας. Το κόστος συμμετοχής στις ημερίδες είναι 10 ευρώ (για τους φοιτητές 7 ευρώ) και θα χορηγηθεί βεβαίωση, με προϋπόθεση την παρακολούθηση και των τριών ημερίδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου