ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αποκριάτικο πάρτι με τη φιλαρμονική ορχήστρα

αποκριάτικο-πάρτι-με-τη-φιλαρμονική-ο-230216

Ένα μεγάλο αποκριάτικο live πάρτυ με ελεύθερη είσοδο διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 10μμ , στο Lab Art στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και χορευτικά shows τα οποία θα παρουσιάσουν οι σχολές xορού Chorus Line, DanceAcademy, Magic step, Libre Dance, Dance Studio, PuertodelTango και Dream Dance.

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Το πάρτυ είναι ανοικτό σε όλους όσους επιθυμούν να γιορτάσουν και να χορέψουν με ήχους και τραγούδια latin, rock, disco, swing και όχι μόνο!

Oι ενορχηστρώσεις στα κομμάτια του μαέστρου της Φιλαρμονικής Βασίλη Τασούδη και οι ξεχωριστές φωνές των τραγουδιστών Ζωής Τζαλαβρέτα, Στέφανου Εμμανουήλ και Αγγελικής Πατακιούτη που θα πλαισιώνουν τα τραγούδια, υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν και να μας χαρίσουν μια απολαυστική βραδιά γεμάτη μελωδικές εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε όλους και όλες μαζί να ανοίξουμε το τριώδιο με ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ της πόλης. Βάλτε τις στολές σας και τις μάσκες σας, φορέστε την καλύτερή σας διάθεση, αφήστε πίσω όλες τις έγνοιες και διασκεδάστε μέχρι το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου