ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Ανθρωπάκος»

θεατρική-παράσταση-ανθρωπάκος-245413

Η Πειραματική Σκηνή συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις του έργου «Ο Ανθρωπάκος» του Δημήτρη Χορν προσφέροντας άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση στο θεατρόφιλο κοινό, κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και Κυριακή στις 8.00 μ.μ. στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας-ελικοδρόμιο).

Το έργο «Ο ανθρωπάκος» μας μεταφέρει στη δεκαετία του 60 και διαδραματίζεται σ’ ένα φτωχικό δωμάτιο μιας αθηναϊκής αυλής που μένει η Ανθή με την κόρη της. Η φτωχή χήρα περιποιείται στοργικά την κόρη της Ειρήνη, θύμα εδώ και οκτώ μήνες, τροχαίου δυστυχήματος. Γεμάτοι διάθεση για προσφορά και συμπαράσταση, μπαινοβγαίνουν σ’ αυτό το δωμάτιο οι γείτονες της αυλής: ο Σταμάτης που εργάζεται ως ταμίας σε κάποιο ενεχυροδανειστήριο και η Στέλλα που έχει έρθει από την επαρχία με όνειρο να γίνει εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο. Την οικογένεια επισκέπτεται και ο νεαρός Θάνος, ο γιατρός που παρακολουθεί την πορεία της υγείας της Ειρήνης και που είναι ερωτευμένος μαζί της.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, βοηθός σκηνοθέτη Συνοδή Φουκαλά, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα. Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Δήμητρα Κυρατσούδη, Άννα Παρασκευά, Σπύρος Χαλκιάς, Μαρία Μπουρμπούλια, Δημήτρης Πανταζής.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Τηλέφωνο για πληροφορίες 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου