ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πανηγυρίζει η Αγία Παρασκευή

πανηγυρίζει-η-αγία-παρασκευή-402360

Λατρευτικές ακολουθίες σε δεκάδες ναούς της περιοχής μας

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή στις 8μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζουν επίσης οι κάτωθι ναοί: Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοκκωτών σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλαμακίου Αγιάς σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Δρόσου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αγιάς, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλάμου Πηλίου σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Παναγιώτου Παναγιώτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ζαγοράς σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σούρπης σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τσαγκαράδας σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεβαστιανός Ζερβός, Αρχιερατικός Επίτροπος Κισσού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαμπινούς σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Δημητρίου, Ιεροκήρυκας, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Δράκειας σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Αγχιάλου σήμερα θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Αύριο θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου