ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία Χρήστου Κωνσταντόπουλο και Ερρικας Πατρικίου

συναυλία-χρήστου-κωνσταντόπουλο-και-454024

Σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου στις 22.30 συναντιούνται ξανά δύο αγαπημένοι ερμηνευτές στο Hayatt Bar στο Σουτραλί Αγριάς.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος με δυνατές συνεργασίες και τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Προορισμός» συναντάει την Ερρικα Πατρικίου η οποία έχει τη δική της σημαντική πορεία στο χώρο του τραγουδιού και μας παρουσιάζουν μια βραδιά με άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Τραγούδια σημαντικά, συνεργασίες συμπαντικές, μελωδίες που όλοι αγαπάμε. Ελληνες συνθέτες πολυαγαπημένοι αναλλοίωτοι στο χρόνο αλλά και νέοι συνθέτες και στιχουργοί.

Στο πιάνο μαζί τους ο συνθέτης – πιανίστας Ηλίας Χατζόγλου που έχει δώσει το δικό του στίγμα με υπέροχες συνθέσεις. Θα ακουστούν τραγούδια και του Ηλία Χατζόγλου σε ερμηνεία της Ερρικας Πατρικίου καθώς και τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Χρήστου Κωνσταντόπουλου.

Η εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών αναμένεται το ίδιο μαγική όπως και πέρυσι το καλοκαίρι που οι δύο ερμηνευτές συναντήθηκαν σε μια σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου