ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεμινάριο Ενωσης Ελλήνων Χημικών

σεμινάριο-ενωσης-ελλήνων-χημικών-485750

To Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας της Ενωσης Ελλήνων Χημικών, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα πολλών συναδέλφων για ενημέρωση αναφορικά με σύγχρονα θέματα της επιστήμης της Χημείας, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Γενικού Χημείου του Κράτους, Εθνική Αρμόδια Αρχή για τη νομοθεσία των χημικών προϊόντων, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:«Εκπαίδευση νέων πτυχιούχων χημικών για τους κανονισμούς REACH και CLP».

Σκοπός σεμιναρίου είναι η ενημέρωση τόσο των νέων χημικών, που βγαίνουν στην αγορά εργασίας, όσο και των χημικών που εργάζονται στη βιομηχανία και στις επιχειρήσεις, σχετικά με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα χημικά προϊόντα (παραγωγή, συσκευασία, επισήμανση και διάθεση στην αγορά επικινδύνων ουσιών και μιγμάτων)

Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Χ. (www.eex.gr).Το σεμινάριο θα γίνει στο κτιριακό συγκρότημα Επαγγελματικών Σχολών ΟΑΕΔ (Αθηνών 64 – Βόλος).

Το κόστος συμμετοχής για τους άνεργους χημικούς είναι δωρεάν. Για τους λοιπούς χημικούς 10 ευρώ ως εθελοντική συμμετοχή πληρωτέο κατά την εγγραφή.

Σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και αύριο Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 στο email του Π.Τ.Θ ([email protected]).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου