ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεμινάρια Παραδοσιακών Χορών

σεμινάρια-παραδοσιακών-χορών-490010

Η καθιερωμένη ετήσια επιμόρφωση των Συναδέλφων Γυμναστών στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί σε δύο θεματικές ενότητες στις εξής ημερομηνίες:

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 & Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Όγλ – Γαλλίας / απέναντι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία). Ώρα έναρξης: 20:30.

Η Ε.Π.Φ.Α. Ν. Μαγνησίας που ιδρύθηκε το 1975, είναι ένας επιστημονικός φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την καθιέρωση, προαγωγή και ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, την εξάπλωση του υγιούς αθλητικού πνεύματος, την επιμόρφωση και στήριξη των συναδέλφων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής καθώς και την προβολή και προώθηση των αιτημάτων τους σε συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς φορείς.

Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στο προφίλ μας στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου