ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναύλία Δημήτρη Σταρόβα και Γ. Χατζή

συναύλία-δημήτρη-σταρόβα-και-γ-χατζή-513539

Το Labart βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, ανοίγοντας το νέο έτος, να παρουσιάσει μια βραδιά τη παραμονή των Φώτων που πραγματικά ..θα μας αλλάξει τα φώτα: ’Ο Γεμιστάνας και οι Κροίσοι’ με το Δημήτρη Σταρόβα! Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, παραμονή των Φώτων.

Ο πολυπράγμων Δημήτρης Σταρόβας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από την εποχή του σχήματος Αγαμοι Θύται, είναι διαχρονικά μια ενδιαφέρουσα περίπτωση αυθεντικού καλλιτέχνη που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις. Το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο συνδυάζει μοναδικά την καλή μουσική επιλογή. Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με αγαπημένα τραγούδια με ποικίλες μουσικές επιρροές, μοιράζοντας παλμό και κέφι στο κοινό!

Στo ’Γεμιστάνα και οι Κροίσοι’ την τελευταία ανατρεπτική μουσικοθεατρική του εμφάνιση, απογειώνει τη διασκέδαση μας, με «σύμμαχους» επι σκηνής τον εξαιρετικό συνάδελφο και συνεργάτη (από τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ αλλά και από άλλες παραστάσεις) Γιώργο Χατζή και το Βαγγέλη Γιαννάκη. Μαζί του επίσης, τετραμελές σχήμα μουσικών- ελάτε για να χαρείτε μια απολαυστική μουσικοθεατρική τραγουδία!

Lab Art – στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, οδός Ζάχου & Βότση, Βόλος

Ώρα έναρξης : μετά τις 10μμ.

Είσοδος 10 ευρώ – εισιτήρια προπωλούνται απο το καφέ Ελέφαντας και βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.
Πληροφορίες / κρατήσεις 2421 40 3454 , [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου