ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση και σεμινάριο Κολάζ

έκθεση-και-σεμινάριο-κολάζ-515536

Μία πρωτότυπη έκθεση που θα εντυπωσιάσει όσους την επισκεφτούν ξεκινάει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στο «Πόλις» Τεχνών & Επιστημών στο Βόλο στην οδό Γαλλίας & Χατζηαργύρη. Η Ελένη Παππά μέσα από σελίδες περιοδικών και εφημερίδων, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες δημιουργεί καταπληκτικά κολάζ/ψηφιδωτά εκμεταλλευόμενη τα έντονα χρώματα τους.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσουν και δύο εβδομαδιαία σεμινάρια Κολάζ/ψηφιδωτού το πρώτο από 16 έως και 17 Ιανουαρίου από τις 19.00-20.00 και το δεύτερο από 23 έως και 24 Ιανουαρίου τις ίδιες ώρες. Συνολικά το κόστος των εργαστηρίων θα είναι 10€ συμπεριλαμβανομένου και των υλικών.

Στο τέλος των σεμιναρίων θα δοθεί και Βεβαίωση από τους «Πολίτες Εν Γνώσει»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πληροφορίες στο facebook:/polistexnonepistimon ή στο τηλέφωνο 6980218621

Η Ελένη Παππά έχει σπουδάσει Γραφιστική στο University of Wales College Newport, Wales, UK στο τμήμα Multimedia & Information Design καθώς και στο Coventry University, England, UK στο τμήμα Graphic Design.

Έχει εργασθεί ως γραφίστρια στο Τμήμα Εκδόσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ ως ωρομίσθια καθηγήτρια έχει απασχοληθεί στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΒΟΛΟΥ στον τομέα Επεξεργασίας Εικόνας-Photoshop/CorelDraw, στα καλλιτεχνικά ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, στο Νυχτερινό Λύκειο καθώς και στο Ιδιωτικό ΙΕΚ CARRIERA ομίλου ΞΥΝΗ, Τμήμα Γραφίστικης με μαθήματα στην τυπογραφία, γραμματογραφία, ιστορία τέχνης / γραφίστικης, τεχνολογία παραγωγής εντύπου, ελεύθερο σχέδιο, λιθογραφία, κατασκευή μακέτας, γραφιστικά προγράμματα: CorelDraw, Illustrator, QuarkXpress, Photoshop.

Παράλληλα με την άσκηση του επαγγέλματός της ασχολείται με διάφορα καλλιτεχνικά εγχειρήματα. Ένα από αυτά και το πιο ενδιαφέρον, εικαστικά και αισθητικά, είναι το κολάζ/ψηφιδωτό. Χρησιμοποιώντας τις τυπωμένες σελίδες των περιοδικών, εκμεταλλεύεται τα έντονα χρώματά τους, για να δημιουργήσει τη δική της καλλιτεχνική ανησυχία.

Έχει συμμετάσχει στη συλλογική Έκθεση “Καλλιτεχνικής Ερασιτεχνικής Γυναικείας Δημιουργίας” στο Βόλο και σε ατομικές εκθέσεις όπως στο Ευδόξιο Κέντρο, των Μηλεών και δύο φορές στο Βαφειάδειο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Νηλείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου