ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία Μελίνας Κανά και Ελένης Τσαλιγοπούλου

συναυλία-μελίνας-κανά-και-ελένης-τσαλ-520626

Συνεργασία της χρονιάς είναι η αποψινή εμφάνιση της Μελίνας Κανά και της Ελένης Τσαλιγοπούλου στις 10 μ.μ. στο Lab Art (Πρώην Vox), το νέο χώρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο Βόλο, που βρίσκεται στον Τσαλαπάτα.

Δύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη και η Μελίνα βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί και ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, ευγενικά «πειραγμένα», αλλά πάντα με άποψη και αισθητική.

Τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα και αγαπημένα τους από τα παλιά, της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο, Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα, Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες, Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο. Συμμετοχή έκπληξη, ο αγαπημένος Δημήτρης Μυστακίδης στο μπουζούκι, τζουρά, λαούτο, κιθάρα.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ τα πρώτα 200 – κατόπιν 12 ευρώ, όσο και στο ταμείο το βράδυ της εκδήλωσης. Προπώληση από το Ελέφαντας coffee bar και το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλέφωνο 6951 918 471.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου