ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Χριστουγεννιάτικες Παραμυθοϊστορίες»

χριστουγεννιάτικες-παραμυθοϊστορί-525110

Η ΑΜΚΕ «Διότιμα και Μούσες» πραγματοποιεί μια Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοπαρουσίαση με μάγους, ξωτικά, καλλικάντζαρους κι Αγιοβασίληδες, την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, στις 06:00 το απόγευμα, στο Καφέ Όπερα, στην οδό Ογλ 1, στον Βόλο.

Στο πνεύμα των γιορτινών ημερών θα ζωντανέψουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Την αγάπη, τη φιλία, τη χαρά, την εμπιστοσύνη, τη γενναιότητα, τη συγγνώμη, την ελπίδα.

Γιατί όσο κι αν έχουν αλλάξει μέσα στα χρόνια τα εξωτερικά στοιχεία της ζωής μας, οι βαθύτεροι καημοί και οι επιθυμίες μας, τα ουσιαστικά πράγματα της ζωής, είναι πάντα ίδια.

Γιατί μέσα από τα παραμύθια μαθαίνουμε πως οι τολμηροί και θαρραλέοι κερδίζουν γιατί θέλουν κάτι πάρα πολύ και επιμένουν σ’ αυτό με όλες τους τις δυνάμεις.

Γιατί μέσα απ’ αυτόν τον αγώνα ωριμάζουμε και γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Άλλωστε αυτή είναι η ουσία της διαδρομής.

Γιατί μέσα από τα παραμύθια ξαναθυμόμαστε εμείς οι ενήλικες πώς είναι να σκέφτεσαι και να λειτουργείς σαν παιδί και αυτό μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Αφήγηση-Δραματοποίηση: Ειρήνη Σκουλή – Εβίτα Αλεξάνδρου- Βάντα Μαυροειδή.

Συμμετέχουν: Διονύσης Λεϊμονής – Αθηνά Μπασιούκα

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου