ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση βιβλίου «Η ζωή είναι εύθραυστη, η αγάπη;»

παρουσίαση-βιβλίου-η-ζωή-είναι-εύθρα-527262

Το βιβλίο της δημοσιογράφου Ρένας Τριανταφυλλίδου θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6.30μ.μ. στο Κοινωνικό Κέντρο Αλυκών της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου. Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Αγίου Στεφάνου» και ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Πευκακίων και Αλυκών «Προφήτης Ηλίας», διοργανώνουν τη σημερινή εκδήλωση. Για το βιβλίο θα μιλήσει, η φιλόλογος Μαρία Καρουκανίδου. Τη συγγραφέα θα παρουσιάσει, η δημοσιογράφος Κική Χεριστανίδου.

«Η ευαίσθητη, ρομαντική και συνάμα συγκλονιστική ιστορία που ξεδιπλώνεται στη «σκιά» των παράνομων υιοθεσιών, με τις δεκάδες απρόσμενες ανατροπές, καθηλώνει τον αναγνώστη, κάνοντάς τον παράλληλα κοινωνό του μεγάλου και διαχρονικού προβλήματος των παράνομων υιοθεσιών.

Αναπάντεχες αποκαλύψεις, διανθισμένες με έντονα συναισθήματα, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη, μέχρι την τελευταία σελίδα του βιβλίου. Οι ήρωες του μυθιστορήματος, καλούνται να κάνουν την υπέρβαση. Να αποδεχτούν ότι η «ζωή είναι εύθραυστη» και να «πολεμήσουν» για την αγάπη. Να απαντήσουν στο ερώτημα, αν είναι η αγάπη εύθραυστη και να λυτρωθούν από τα καλά κρυμμένα μυστικά που στοίχειωσαν τη ζωή τους».

Η Ρένα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε και κατοικεί στη Δράμα, όπου και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει δύο γιους, το Γιάννη και το Σάκη. Εργάστηκε σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ως ρεπόρτερ και παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών. Συνεργάστηκε με περιοδικά και εφημερίδες τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ τα τελευταία 12 χρόνια είναι μέλος της συντακτικής ομάδας της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ψίθυροι press» και του διαδικτυακού τόπου: www.destanea.com. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

Βραβεύτηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, για την προσφορά της στην τοπική ενημέρωση, και από την Εταιρεία Δραμινών Μελετών, για την προσφορά της στα Ελληνικά Γράμματα και ιδιαίτερα στην τοπική πνευματική κίνηση. Το 2010 η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο: «Ιστορία Σμιλευμένη σε Μάρμαρο», το οποίο και έχει εξαντληθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου