ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρουσίαση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Ο Κοκκινούλης, ο καλός καλικάντζαρος»

παρουσίαση-χριστουγεννιάτικου-παραμ-529369

Χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα παρουσιαστεί αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Η Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας Βόλου για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και συνεργάζεται με την μουσικοεικαστική ομάδα αφήγησης παραμυθιών και ιστοριών, την «Κόκκινη Κλωστή – Χρώματα και Μουσική». Το ιδιαίτερο της φετινής παρουσίασης είναι πως θα ακουστούν και οι συνέχειες που έδωσαν στο παραμύθι οι μικροί συγγραφείς-μαθητές της Γ2 τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Μπορεί όμως ο καθένας να φέρει ένα σαπούνι ή άλλο είδος ατομικής καθαριότητας για να προσφερθούν στο Κατάστημα Κράτησης Νέων ή να ρίξει κάτι για τον κουμπαρά του Ορφανοτροφείου.

Τον Ιούνιο του 2010 στο 8ο Νηπιαγωγείο της Ν. Ιωνίας Βόλου, στη γιορτή λήξης συναντιούνται η Αφήγηση, η Ζωγραφική και η Μουσική για να παρουσιάσουν σε μικρούς και μεγάλους με παρέα το φως του φεγγαριού ένα παραμύθι….

Ήταν η αρχή μιας συνεργασίας μεταξύ της ζωγράφου Αγγελικής Κούρκουλου, του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Μπερλή και του δασκάλου Γεράσιμου Τσιμπλούλη.

Φέτος η Κόκκινη Κλωστή Χρώματα και Μουσική επέλεξε να παρουσιάσει το παραμύθι της συμπολίτισσας μας Αθηνάς Μπασιούκα «Ο Κοκκινούλης, ο καλός καλικάντζαρος», από τις εκδόσεις: Ήρα Εκδοτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου