ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Παιχνιδο… γλυκο… Χριστούγεννα!»-γιορτή 21ου Δ.Σ. Βόλου

παιχνιδο-γλυκο-χριστούγεννα-γιο-530682

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής, σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να περάσουν ένα τρίωρο και πλέον, απόλαυσης, παιχνιδιών, γλυκών και αλληλεγγύης, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, αλλά και οι περισσότεροι των 110 καλεσμένων συμμετεχόντων στην εκδήλωση, την ερχόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα στο χώρο του σχολείου (Ορμινίου 17 Ν. Δημητριάδα).

Για πρώτη φορά ίσως για τα δεδομένα της Μαγνησίας, σε ένα σχολικό χώρο, θα παρουσιαστούν σ΄ ένα συνεχές τρίωρο, τόσα δρώμενα, με τα παιδιά να βρίσκονται στο επίκεντρο …

Μια μεγάλη φάτνη με αληθινά ζωάκια θα βρίσκεται στην υποδοχή μικρών και μεγάλων, ενώ όσα παιδιά επιθυμούν, θα «πρωταγωνιστούν» στο Θαύμα των Χριστουγέννων, μέσα από το ρόλο των Μάγων.

Εργαστήρια με κατασκευή χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών, face painting, εορταστικά τραγούδια, τμήμα με φλογέρες, παρουσίαση παραμυθιού, κληρώσεις δώρων, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για κουραμπιέδες και κουλούρια, ορχήστρες, χορωδίες, ομάδες χορού, μουσικοκινητικά δρώμενα, πολλές λιχουδιές και κεράσματα θα … «περιμένουν» μικρούς και μεγάλους!

Ζεστά ροφήματα, αναψυκτικά και χυμοί, θα «συντροφεύσουν» τους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια των πολυεπίπεδων εκδηλώσεων, όπου ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δωράκια, θα κληρώνει βιβλία και παιχνίδια και θα κερνάει φρέσκα μυρωδάτα κουλούρια, που θα φτιάχνουν τα ίδια τα παιδιά.

Σημαντικό κομμάτι του πλαισίου των εκδηλώσεων, θα είναι αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, καθώς στον ίδιο χώρο, θα υπάρχουν ειδικά κουτιά συγκέντρωσης, καλών μεταχειρισμένων ρούχων για τον Ερυθρό Σταυρό, καλών μεταχειρισμένων παιχνιδιών για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δ. Βόλου και φαρμάκων για το «Κοινωνικό Φαρμακείο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου