ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Προβολή ταινίας «Πυροβολημένο Ψάρι» στο «Αχίλλειον»

προβολή-ταινίας-πυροβολημένο-ψάρι-530769

Συνεχίζονται και το 2014 οι προβολές του «Cine Μεσόγειος» στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον». Στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Αγγλόφωνου black humour», την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, στις 09:30 το βράδυ, θα προβληθεί η ταινία «¨Πυροβολημένο Ψάρι», σε σκηνοθεσία Στέφαν Σβαρτς.

Η Ιστορία:
Ο Ντίλαν (Dan Futterman) και ο Τζες (Stuart Townsend) είναι δυο αδέκαροι φίλοι, που τη μέρα τριγυρίζουν στο σύγχρονο Λονδίνο και το βράδυ κοιμούνται σε… μια δεξαμενή φυσικού αερίου. Ο πρώτος είναι ένας συμπαθητικός φαφλατάς Αμερικανός, ενώ ο δεύτερος, ένας κλασικός φλεγματικός Βρετανός. Μεγάλωσαν μαζί σε ορφανοτροφείο, με το όνειρο, όταν μεγαλώσουν, να αποκτήσουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν μια μεγάλη βίλα. Για να πραγματοποιήσουν το παιδικό τους όνειρο, σκαρφίζονται διάφορες έξυπνες hi tech κομπίνες για να απομυζούν χρήματα από πλούσιους επιχειρηματίες. Στην αρχή τα πράγματα φαίνονται να είναι εύκολα, «σα να πυροβολείς ένα ψάρι μέσα σ’ ένα βαρέλι». Όλα, όμως, αλλάζουν, όταν προσλάβουν ως γραμματέα την όμορφη Τζόρτζι (Kate Beckinsale). Αρχικά πιστεύουν ότι θα την εκμεταλλευτούν. Γρήγορα, όμως, θα την ερωτευτούν…

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Στέφαν Σβαρτς Σενάριο: Στέφαν Σβαρτς, Ρίτσαρντ Χολμς Πρωταγωνιστούν: Νταν Φούτερμαν, Στιούαρτ Τάουνσεντ, Κέιτ Μπέκινσελ (109΄) Μεγάλο Βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Αλπ ντ’Υέζ (Γαλλία), Βραβεία Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Καταλονίας (Ισπανία).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου