ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Σχολή Αγιογραφίας «Διά Χειρός»

χριστουγεννιάτικη-εκδήλωση-από-τη-σχ-534059

Εορταστική – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνει η Σχολή Αγιογραφίας «Δια χειρός» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Σταδίου – Μανδηλαρά).

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και θα περιλαμβάνει δύο παραμύθια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορογραφίες πάνω σε μελωδίες των ημερών.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Ωδείο Frank List και το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του αθλητικού συλλόγου Μπητς βόλεϊ «Αργώ».

Τα παιδιά με τις ειδικές ανάγκες έχουν διαφορετικά και ιδιαίτερα χαρίσματα και υπάρχουν για να υπενθυμίζουν την «ευδοκία» των αγγελικών ψαλμών. Σαν σύγχρονοι άγγελοι κι αυτά τα παιδιά φέρνουν την σωστή σκέψη στον κόσμο μας, η οποία στηρίζεται στην αναγκαιότητα της αγάπης και στην αγνή χαρά της ελπίδας και της προσφοράς.

Η παρουσία όλων θα τιμήσει αυτά τα παιδιά, διότι δίνουν πολύ περισσότερα από αυτά που λαμβάνουν και θα στηρίξει στον αγώνα τους τούς γονείς τους, οι οποίοι είναι οι αληθινοί ήρωες της σύγχρονης ζοφερής πραγματικότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου