Συναυλία «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής... έπεσε έρωτας»

Τελευταία ενημέρωση: 2013-12-14, 17:53:58
Συναυλία «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής... έπεσε έρωτας»

«Με την πρώτη σταγόνα της βροχής... έπεσε έρωτας» τιτλοφορείται η μουσική βραδιά-αφιέρωμα στους κορυφαίους της μουσικής Μάνο Χατζηδάκι και Σταμάτη Κραουνάκη, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Hayatt στο Σουτραλί Αγριάς.

Δύο γίγαντες της μουσικής, ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Σταμάτης Κραουνάκης συνομιλούν κάτω από την τρυφερή ματιά της ερμηνεύτριας - μουσικού Έρρικας Πατρικίου και των συνεργατών της, του συνθέτη και πιανίστα Ηλία Χατζόγλου του σαξοφωνίστα Φάνη Παναγιωτόπουλου και του μπασίστα Γιάννη Καραμανιώλα.

Μία βραδιά γεμάτη έμπνευση και έκπληξη με τραγούδια των δύο μεγάλων συνθετών, διασκευασμένα από το μουσικό σχήμα, με τζαζ διάθεση. Κραουνάκης και Χατζιδάκις, Χατζιδάκις και Κραουνάκης, αναλλοίωτοι στο χρόνο, όαση μέσα στους χαλεπούς καιρούς, σε μια σχέση μουσικά βαθιά συγγενική, παίρνουν από το χέρι το κοινό σε ένα ταξίδι στη χώρα των μουσικών θαυμάτων. «Αυτή η νύχτα μένει», «Μαρόκο», «Γόβα στιλέτο», «Τα παιδιά του Πειραιά», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Η σωτηρία της ψυχής», «Μια πόλη μαγική», «Αθανασία», είναι μερικά από τα τραγούδια που ενέπνευσαν τους τρεις Βολιώτες καλλιτέχνες, οι οποίοι επιμένουν να ζουν κάπου στους πρόποδες του Πηλίου και να δημιουργούν μια παράσταση από καρδιάς με τον τίτλο: «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής... έπεσε έρωτας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=