ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση ζωγραφικής-κεραμικής-κατασκευών στη Μακρινίτσα

έκθεση-ζωγραφικής-κεραμικής-κατασκε-538916

Το Paschalis art house στην Μακρινίτσα συνεχίζει την εικαστική του δράση με την νέα έκθεση Ζωγραφικής, Κεραμικής και Κατασκευών των Vago – Όλγα Μαρία – Βλάστα Χώτζη και Γεωργία Κατώγια.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Paschalis art house – café (όπισθεν Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) στην Μακρινίτσα με διάρκεια έκθεσης έως 12 Ιανουαρίου 2014.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 11πμ έως τις 9μμ και Σάββατο – Κυριακή από τις 10πμ έως τις 10μμ.

Ο Vago, είναι πολυτάλαντος καλλιτέχνης, με πολλές αναζητήσεις στην εικαστική διαδρομή του (Ζωγραφική – Κατασκευές) επέλεξε να παρουσιάσει σ’ αυτήν την ομαδική έκθεση, μία σειρά έργων που αγαπάει ιδιαίτερα.

Τους Δύο Τροχούς. Μέρος της καθημερινότητας του. Ποδήλατα – Δίκυκλα, σε διαφορετικούς χρόνους δημιουργημένα με τις ανάλογες επιρροές του χρόνου και των υλικών. Ένα μεγάλο έργο Αιώρησης και στροβιλισμού και Κατασκευές.

Η Όλγα – Μαρία θα εκθέσει τα ζωγραφικά τοπία της. Ιδιαίτερης προσωπικής γραφής. Μικρά και μεγάλα έργα της, των τριών τελευταίων χρόνων. Επηρεασμένη από τις πολλές και έντονες εναλλαγές του τοπίου του Πηλίου, δημιουργεί εικόνες πρωτόγνωρης εικαστικής δύναμης. Ένα νέο τοπίο στα μάτια του θεατή.

Η Βλάστα Χώτζη και η Γεωργία Κατώγια Κεραμίστριες, δημιουργούν αντικείμενα από πηλό, από το υλικό .

Ένας εικαστικός τρόπος έκφρασης πολύ απλός για πολλούς, αλλά ιδιαίτερα δύσκολος στην πραγματικότητα. Χώμα – Νερό – Φωτιά, χρηστικά αντικείμενα και έργα τέχνης δημιουργούνται από αυτές τις τρείς δυνάμεις της ζωής με την συμβολή των δύο καλλιτεχνών. Αιωρούμενες κατασκευές – πρόσφορα, επιτοίχεια έργα και αντικείμενα χώρου, είναι οι επιλογές των δύο κεραμιστριών για το Paschalis art house.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου