ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και παζάρι στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου

χριστουγεννιάτικη-γιορτή-και-παζάρι-545029

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και εορταστικό παζάρι με δημιουργίες που οι μαθητές κατασκεύασαν στα εργαστήρια του σχολείου, θα πραγματοποιήσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Βόλου.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στο χώρο του σχολείου (Στ. Μυριβίλη 1 – Φυτόκο – δίπλα από τη Γεωπονική σχολή). Η γιορτή είναι στις 6.00μ.μ. και το παζάρι θα ξεκινήσει από τις 5.00 μ.μ.

Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά τη δουλειά του σχολείου, να αισθανθούν πώς μέσα από τη συλλογικότητα, το μεράκι και τη φαντασία μπορούν να γίνουν υπέροχα πράγματα!

Σε πείσμα των καιρών, των αντίξοων συνθηκών και των απρόβλεπτων καταστάσεων που βιώνει ο χώρος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου αντιστέκονται, επιμένουν και φιλοδοξούν να προσφέρουν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας, αποδεικνύοντας πως ο χώρος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης αποτελεί φωτεινό παράδειγμα εκπαιδευτικών πρακτικών.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Βόλου, είναι Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας.

Στο σχολείο φοιτούν 49 έφηβοι μαθητές με αναπηρίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Λειτουργούν εργαστηριακά τμήματα Ανθοκομίας – Κηπουρικής, Κεραμικής, Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής -Τουριστικών Επαγγελμάτων και Αυτόνομης Διαβίωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου