ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία

συναυλία-548060

Σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο HAYATT στο Σουτραλί Αγριάς , συναντιούνται και συνομιλούν δύο γίγαντες της μουσικής, ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Σταμάτης Κραουνάκης υπό την τρυφερή ματιά της ερμηνεύτριας –μουσικού Έρρικας Πατρικίου και των συνεργατών της, του συνθέτη και πιανίστα Ηλία Χατζόγλου του σαξοφωνίστα Φάνη Παναγιωτόπουλου και του μπασίστα Γιάννη Καραμανιώλα.

Μία βραδιά γεμάτη έμπνευση και έκπληξη με τραγούδια των δύο μεγάλων συνθετών, διασκευασμένα από το μουσικό σχήμα, με τζαζ διάθεση. Κραουνάκης και Χατζιδάκις, Χατζιδάκις και Κραουνάκης, αναλλοίωτοι στο χρόνο, όαση μέσα στους χαλεπούς καιρούς, σε μια σχέση μουσικά βαθιά συγγενική, παίρνουν από το χέρι το κοινό σε ένα ταξίδι στη χώρα των μουσικών θαυμάτων. Αυτή η νύχτα μένει, Μαρόκο, Γόβα στιλέτο, Τα παιδιά του Πειραιά, Μην τον ρωτάς τον ουρανό, Η σωτηρία της ψυχής, Μια πόλη μαγική, Αθανασία, είναι λίγα από τα πολλά τραγούδια που ενέπνευσαν τους τρεις Βολιώτες καλλιτέχνες που επιμένουν να ζουν κάπου στους πρόποδες του Πηλίου και να δημιουργούν υπό το τρυφερό ήχο και τη ζεστασιά του τζακιού, μια παράσταση από καρδιάς με τον τίτλο «Με την πρώτη σταγόνα της βροχής… έπεσε έρωτας».

Η παράσταση παρουσιάστηκε τον Νοέμβρη στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και απο Ιανουάριο θα ξαναπαρουσιαστεί σε σημαντικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Ωρα έναρξης 22.30 είσοδος ελεύθερη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου