ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βόλτα δικύκλων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

βόλτα-δικύκλων-με-φιλανθρωπικό-χαρακ-551232

Μια ξεχωριστή εκδήλωση δικύκλων με τη συμμετοχή του Vespa Club Volos, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για συγκέντρωση χρημάτων για το σύλλογο «Η Φλόγα», θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Charity Ride 2013, που διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 14 πόλεις σε όλη τη χώρα.

Η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά από τις λέσχεςκλασικών σκούτερ της Ελλάδος. Ξεκίνησε το 2011 με πρωτοβουλία του Lambretta Club Hellas, που έχει και το γενικό συντονισμό, με σκοπό τη συγκέντρωση κάποιου ποσού που θα δοθεί σε οργανισμό πανελλήνιας εμβελείας. Τα Παιδικά Χωριά SOS και Το Χαμόγελο του Παιδιού ήταν οι προηγούμενοι αποδέκτες. Για φέτος επιλέχθηκε ο σύλλογος «Η Φλόγα», στον οποίο και θα παραδοθεί το σύνολο των χρημάτων που θα μαζευτούν πανελλαδικά.

Τα μέλη του Vespa Club Volos αλλά και όποιος κάτοχος δικύκλου επιθυμεί να συμμετάσχει, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην έδρα της Λέσχης, (Πλάτωνος-Σέφελ ή στο τηλέφωνο 6944470815).

Η διαδρομή

Οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν το Charity Ride στις 15/12 και ώρα 10:00 από την έδρα του Vespa Club Volos ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες πόλεις. Θα ακολουθήσει βόλτα στην πόλη του Βόλου. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και οι συμμετέχοντες φέρουν απαραίτητα κράνος και κινούνται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου