ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράσταση «Ο Άγιος Βασίλης…Κοκκινοσκουφίτσα» στον Αλμυρό

παράσταση-ο-άγιος-βασίληςκοκκινοσ-552829

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο έργο της θεατρικής ομάδας «Κεραμιδόγατοι» και του θεατρικού της εργαστηρίου, «Ο Άγιος Βασίλης…Κοκκινοσκουφίτσα», έρχεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013, για δυο απογευματινές παραστάσεις, στις 17:00 και στις 19:00.

«Ο Άγιος Βασίλης…Κοκκινοσκουφίτσα» ,απευθύνεται σε παιδιά… κάθε ηλικίας. Τρελές παρεξηγήσεις, αστεία καμώματα, απίθανες καταστάσεις και πολλά μπερδέματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Άγιος Βασίλης εξαφανίζεται Χριστουγεννιάτικα, η Κοκκινοσκουφίτσα κάνει την επανάστασή της και αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών μπερδεύονται στη σκηνή κάνοντας τα δικά τους Χριστούγεννα, αλλά και τα δικά μας, άνω κάτω!

Παίζουν : Δημήτρης Ντούκας, Εύη Σαμαρά, Στέλλα Σταυροθεοδώρου, Έλενα Ψαθά, Μαρία Κουκιανάκη και οι μικροί ηθοποιοί(με αλφαβητική σειρά) :Μάριος Αναστασίου, Ανάργυρος Κοντογεωργάκης, Σίλια Κυρίτση, Κατερίνα Μακρή , Κωνσταντίνος Μπούντης, Ηλίας Νανάς, Παναγιώτα Ξυνού, Δημήτρης Πανταζώνας, Σοφία Ραχμανίδη, Γεωργία Σιδερίδη, Βάσια Σπανού, Σοφία Σπανού, Αντωνιέττα Στεφανή και Εύη Τσιακμά.

Η σκηνοθεσία και η επεξεργασία του κειμένου είναι της Έφης Σταυροθεοδώρου και οι χορογραφίες της Κορίνας Χριστακοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου