ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία «Τα τραγούδια είναι»

συναυλία-τα-τραγούδια-είναι-566584

Μουσική παράσταση με τίτλο: «Τα τραγούδια είναι…» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο café-bar-bistrot «Τέσσερις εποχές» στην οδό Σπ Σπυρίδη 77. Πρωταγωνιστές της μουσικής παράστασης είναι οι: Ζωή Τζαλαβρέτα φωνή, Νίκος Αλεξίου φωνή και κιθάρα και ο Παναγιώτης Μπερλής, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα, στη φωνή και το πιάνο.

Ο τίτλος είναι δανεισμένος από την ομότιτλη εκπομπή του Νίκου Αλεξίου που για σχεδόν δεκατρία χρόνια ακουγόταν κάθε απόγευμα από το Δημοτικό ραδιόφωνο του Βόλου. Τα τραγούδια είναι… Ελληνικά, τα τραγούδια είναι… Ξένα, τα τραγούδια είναι… Καινούρια, τα τραγούδια είναι… Παλιά.

Ετσι λοιπόν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ, η Νατάσσα Μποφίλιου θα συναντήσει τον Sting, o Θάνος Μικρούτσικος τον Leonard Coen και Αλκίνοος Ιωαννίδης τον Bob Dylan.

Ακόμα θα ακουστούν και ορισμένα τραγούδια για πρώτη φορά από τη δισκογραφική δουλειά της Ζωής Τζαλαβρέτα σε μουσική Νίκου Αλεξίου και την καινούρια δισκογραφική δουλειά του Παναγιώτη Μπερλή, αντίστοιχα. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2421022266.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου