ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκαν 6.500 ευρώ από την οικονομική επιτροπή

εγκρίθηκαν-6-500-ευρώ-από-την-οικονομική-878721

Για χρηματικά βραβεία σε μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις

Πίστωση ποσού 6.500 ευρώ στον προϋπολογισμό του 2022 ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίασή της η οικονομική επιτροπή του Δήμου Νοτίου Πηλίου για την απόδοση χρηματικών βραβείων σε μαθητές της περιοχής.

Οπως είναι γνωστό με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θεσμοθετήθηκε η ετήσια απονομή του βραβείου «Κ. Βάρναλη» το οποίο απονέμεται στους επιτυχόντες μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων των λυκείων του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Μάλιστα πρόσφατα, σε εκδήλωση που έγινε ανακοινώθηκαν οι 13 μαθητές που θα λάβουν το χρηματικό βραβείο των 500 ευρώ ο καθένας και είναι οι εξής: Κωνσταντίνα- Ελένη Βασιλειάδη- Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, Δημήτριος Βλαχογιάννης- Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, Μαρία – Λούρντες Δελή- Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πειραιά, Ελένη Ευαγγελινού- Ικάρων, Αριστέα Ζηργάνου- Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας, Γεώργιος Ζούζουλας -Σχολή Πλοιάρχων, Ελεονώρα Κατσιντέλια- Νομικής Κομοτηνής, Ευάγγελος Κόμνος- Σχολή Πλοιάρχων, Ιωάννα Μπέλια- Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας Καλαμάτα, Εγκίς Τσέλα- Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών, Κρυσταλλία Τσουρέλη- Ναυτιλιακών Σπουδών, Νικόλαος Ηλίας- Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Ιωάννης Κουκουμβρής- Νομικής Κομοτηνής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου